Algemeen Pink Parrot Communications voor Cambridge Engels, Engelse les en zakelijk Engels

Algemeen Engels

Beter, effectiever en zelfverzekerder communiceren in het Engels kost tijd en oefening. Sommige studenten moeten zich concentreren op woordenschat of grammatica, terwijl anderen misschien hulp nodig hebben met uitspraak of woordvolgorde. Er zijn ook mensen die gewoon willen oefenen en hun Engels willen bestendigen en alleen een ervaren luisteraar nodig hebben om feedback te geven over hun taalvaardigheid.

Wat uw redenen ook zijn om Engels te leren of te verbeteren, in nauwe samenwerking met de experts van Pink Parrot krijgt u de kans om het beste uit uzelf te halen.

Onze op maat gemaakte cursussen, die zijn gebaseerd op uw taalbehoeften en persoonlijke doelstellingen, zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Met behulp van relevante taal en leermiddelen ontwikkelt de trainer een unieke taalcursus die in overeenstemming is met uw interesses en leerstijlen.
De taalcursussen en trainingspakketten van Pink Parrot behandelen specifiek de doelstellingen van elke student, die ook de lengte en frequentie van trainingssessies bepalen. Een student kan een intensieve cursus nodig hebben, waarbij hij zijn trainer twee of drie keer per week ontmoet gedurende een periode van enkele maanden, terwijl een andere leerling elke drie weken een taalsessie nodig heeft. Flexibel zijn voor de behoeften van elk van onze studenten is de sleutel tot ons succes!

Vaker wel dan niet boeken veel van onze cliënten vervolgcursussen na hun initiële opleiding, niet alleen omdat ze erkennen dat regelmatige taalactivering hun taalvaardigheden verbetert, maar gewoon omdat ze van de sessies en van Engels spreken genieten!

"Het was een hele fijne en nuttige training. We konden ook heel goed aangeven waar we moeite mee hadden en daar werd dan op doorgegaan."