Cambridge Algemeen Pink Parrot Communications voor Cambridge Engels, Engelse les en zakelijk Engels

Examenvoorbereiding

Onze examenvoorbereidingscursussen en workshops zijn voornamelijk gericht op Cambridge English examens, die wereldwijd door organisaties worden erkend en worden beschouwd als een betrouwbare bron voor het meten en beoordelen van de taalvaardigheid van een leerling. Deze examens zijn in Nederland steeds populairder geworden en veel scholen en instellingen voor hoger onderwijs bieden nu Cambridge-programma's aan hun studenten, docenten, docenten en personeel aan.
Onze Cambridge English-services worden geleverd door een "native English" spreker met jarenlange ervaring bij het voorbereiden en beoordelen van kandidaten voor alle Cambridge-examens (algemeen en zakelijk).
Alle cursussen kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuen of kleine groepen en omvatten:

  • 21-weekse examenvoorbereidingscursus voor IELTS, Cambridge First, Advanced of Proficiency examens en Cambridge Vantage of Higher examens (afhankelijk van het niveau van de leerling).
  • Examenvoorbereidingsworkshops voor onderwijsinstellingen - gericht op examenindeling en -strategieën.
  • Eén-op-één "turbo"-sessies voor het individu dat meer inzicht, uitleg, taalgebruik en consolidatie wenst of meer vertrouwen in eigen kunnen wil krijgen.

"Gewoon hartstikke goed voorbereid, enthousiast en deskundig gegeven en in een prettige sfeer."