Helen van Helvoirt Engelse les English teacher Den Bosch Eindhoven Helen van Helvoirt Engelse les English teacher Den Bosch Eindhoven

Wie is Pink Parrot?

Na eerder in verschillende instellingen en organisaties in Engeland, Spanje en Zwitserland te hebben onderwezen, vestigde Helen van Helvoirt zich in Nederland en zette haar werk voort als taaltrainer bij het Taleninstituut Regina Coeli in Vught. Na enkele jaren te hebben gewerkt als trainer en en aangepaste curricula te hebben ontwikkeld, richtte ze in 2010 haar eigen bedrijf op, Pink Parrot Communications.
"Native English speaker" Helen is geboren en getogen in Londen en heeft een passie voor het werken met individuen en groepen in en rond 's-Hertogenbosch om hen in staat te stellen met anderen in contact te komen en met behulp van de Engelse taal de communicatiekloof te overbruggen.

Bel haar of stuur haar een e-mail voor meer informatie.

Contact

Neem voor meer informatie over onze taalcursussen contact op via +31650541118. Stuur anders een e-mail aan info@pinkupyourenglish.nl of vul onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VERZEND