Pink Parrot Helen van Helvoirt Engelse les Cambridge Engels Den Bosch

Zakelijk en professioneel Engels

Engels is de voornaamste taal voor internationale communicatie in veel bedrijven en instellingen wereldwijd. Werken met mensen van andere culturen en landen is voor veel werkgevers en werknemers op alle niveaus normaal geworden, van receptionisten tot hoger management. Onderwijsinstellingen beseffen ook dat ze hun diensten en curriculum moeten aanpassen met de instroom van internationale studenten in hun onderwijsprogramma’s.

Professioneel en zelfverzekerd communiceren in een taal die niet van jezelf is, kan een uitdaging zijn en onnatuurlijk of ongemakkelijk voelen. Om in een professionele omgeving te kunnen communiceren is zelfvertrouwen nodig om een boodschap effectief en accuraat te kunnen overbrengen. Dit betekent waarschijnlijk dat het gebruik van jargon en een voor die organisatie gebruikelijk stijl en toon gewenst is of dat men zich bewust is van de culturele impact van het gebruik van Engels in zakelijke interacties.

Engels is vaak ook nodig om e-mails en rapporten te kunnen schrijven, te telefoneren of om gewoon een praatje met een collega te kunnen maken. Ook in presentaties, bij het geven van een college en in vergaderingen en onderhandelingen is Engels vaak de voertaal.
Wij bespreken graag met u wat de professionele behoeften van uw werknemers zijn om ons ons in staat te stellen te bepalen welk type cursus meest past bij de eisen die u stelt. Taalcursussen worden bij u op locatie aangeboden en op maat gemaakt om de resultaten te krijgen die u wenst en dat kan in individueel verband of in kleine groepjes tot 6 personen zijn.

Als u meer details wilt weten over hoe wij een taaltraining voor u of uw organisatie kunnen verzorgen, belt of e-mailt u ons dan. Onze gegevens vindt u hier.

"Doelgerichte en effectieve training … Leuke wijze van lesgeven."